Xocolatades solidàries pel càncer infantil aquest divendres al Rocaprevera i al Marta Mata

Es faran a partir de les 5 de la tarda i estan obertes a tothom. 

Publicat 15/02/2019, Torelló - Societat
xocolatades-solidaries-pel-cancer-infantil-aquest-divendres-al-rocaprevera-i-al-marta-mata

L’Ampa de l’Institut-Escola Marta Mata i l’Escola Rocaprevera de Torelló organitzen aquest divendres xocolatades solidàries amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil. La iniciativa està impulsada per diferents entitats i associacions de lluita contra aquesta malaltia i tots els diners que es recullin es destinaran a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A partir de les 5 de la tarda tothom qui vulgui podrà recollir la xocolata desfeta amb un tall de coca al pati d’infantil i primària del Rocaprevera. Informen que aquest any “no hi haurà vasos de plàstic, ja que som Escola Verda”, sinó que “se’n faran servir uns de reutilitzables”. El preu del tiquet serà de 3’50 euros. 

Pel que fa al Marta Mata es farà per segon any a partir de les 5 de la tarda. L’activitat és oberta a tothom i s’oferirà xocolata i melindros. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació