Última sessió de formació en l’ús d’eines d’administració electrònica

Aquest dijous s'adreça a les associacions socials, veïnals, solidàries i educatives.

Publicat 09/12/2020, Torelló - Participació Ciutadana

Aquest dijous es farà la darrera sessió de formació en l’ús d’eines d’administració electrònica per relacionar-se amb l’administració adreçada a les associacions socials, veïnals, solidàries, educatives i altres. Es farà de 7 a 9 del vespre. Es tracta de sessions de dues hores per ensenyar i resoldre tots els dubtes sobre tramitació electrònica, útil per la relació que tenen les entitats amb l'Ajuntament (convenis, sol·licitud de materials, subvencions o justificacions). La formació és virtual i la inscripció és gratuïta.

Els tallers són de contingut pràctic i asseguren que, en finalitzar, els assistents disposaran dels coneixements i capacitat tècnica per poder tramitar de forma telemàtica. Les sessions que ja s’han realitzat anaven destinades a les entitats culturals (26 de novembre) i a les entitats esportives (1 de desembre).

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació