Tornen els 'Dijous Saludables' a Torelló

Les caminades es faran cada dijous fins el 18 de juny, d'un quart de 10 a les 11 del matí. 

Publicat 10/10/2019, Torelló - Societat
tornen-els-dijous-saludables-a-torello

Cartell de l'activitat.

Aquest dijous ha començat la quarta edició dels ‘Dijous Saludables’, el projecte conjunt de l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges i de les regidories de Benestar Social i Esports de l'Ajuntament de Torelló per promoure l'activitat física entre les persones que no acostumen a fer esport. Judit Cañada, infermera i responsable dels ‘Dijous Saludables’, va explicar dimecres al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que es tracta de “caminades suaus i sense dificultats” i que van a càrrec de monitors especialitzats. Es tracta d'un projecte transversal, inclòs dins el Projecte de l’Activitat Física i Salut (PACES) que va dirigit a un sector de la població que no acostuma a fer esport. En les tres primeres edicions, l'acceptació va ser molt bona i cada curs ha augmentat el nombre de participants. 

Les activitats es portaran a terme cada dijous fins al 18 de juny. Les caminades saludables, que sortiran cada dijous d’un quart de 10 del matí des del CAP fins a les 11 del matí. Per aquestes caminades no cal fer cap inscripció prèvia. Es recomana portar calçat i roba esportiva, aigua, gorra pel sol i protecció solar. El torellonenc Quim Pugès és l’encarregat d’organitzar els recorreguts que cada dijous són “diferents”. Cañada també va dir que amb aquesta activitat es crea “una dinàmica i un vincle amb la resta de participants” i que ha fet que diversos grups “segueixin caminant després”. En el cas de pluja, l’activitat es traslladarà al pavelló municipal.

D'altra banda, al Pavelló Municipal hi haurà l'Espai Salut, una activitat dirigida on es treballarà la mobilitat en general, la coordinació, l'equilibri i la força de forma saludable i divertida. Es farà cada dijous, dos quarts de 10 a dos quarts d’11, amb places limitades i inscripcions que cal fer a La Carrera. També hi ha la possibilitat de servei de transport per a qui ho necessiti. Totes les activitats dels ‘Dijous Saludables’, que estan incloses al Pla de Barris, són gratuïtes.          

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació