Torna la Bibliopiscina a Torelló

D'aquesta manera la biblioteca Dos Rius trasllada la seva activitat a la piscina municipal. 

 

Publicat 02/07/2019, Torelló - Cultura

La Biblioteca Dos Rius de Torelló es trasllada, per segon any consecutiu, a la piscina municipal on realitzarà el servei de Bibliopiscina. Hi estarà instal·lada cada dimarts, dimecres i dijous entre l'1 i el 26 de juliol, de 4 a 6 de la tarda. La Bibliopiscina permet la consulta de premsa diària i la consulta i préstec de novel·les, contes infantils, revistes i còmics. També s'han programat dues activitats d'animació a la lectura. Es tracta d’un laboratori de lectura que porta per nom ‘Avui és un bon dia per canviar el món...’ que està adreçada als infants de més de 5 anys i que es farà el dimecres 17 de juliol a 2/4 de 5 de la tarda. I l’altra proposta és una hora del conte a càrrec de Gina Clotet que explicarà ‘La maleta dels àlbums’ el dimarts 23 de juliol a les 5 de la tarda. 

També durant aquest estiu es podran visitar dues exposicions. La primera titulada ‘Pedrolo, més enllà dels límits’ és una mostra en petit format produïda l’any 2018 en motiu del centenari del naixement d’aquest autor. L’exposició abasta tant la seva dimensió biogràfica com la literària, fent especial menció al concepte de límit de l’univers “pedrolià” que es podrà visitar fins el 30 de juliol. L’altra ‘Túnels', connexions teatrals' és una mostra de dibuixos que gira entorn de l’estrena de l’espectacle ‘Sortir del tu’, una producció del teatre Principal d’Olot i el Teatre Cirvianum que barreja l’humor, la dansa, el circ, la música i el moviment que es podrà veure del 15 al 31 de juliol. 

Pel que fa al nou horari d'estiu, la biblioteca del barri de Montserrat estarà tancada fins al dia 11 de setembre. La biblioteca Dos Rius obre els matins de dimecres i divendres, de les 10 a les 2/4 de 2 del migdia i les tardes de dilluns a divendres, de 2/4 de 4 a les 8 del vespre. Els dissabtes estarà tancada del 6 de juliol al 7 de setembre. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació