Torelló rep tres Flors d'Honor en els premis 2019 del moviment Viles Florides

Els premis es van lliurar divendres passat a Lloret de Mar. 

Publicat 03/10/2019, Torelló - Societat

Torelló va rebre divendres tres Flors d’Honor en els Premis Viles Florides 2019, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que es van lliurar a Lloret de Mar. Ho va fer en la la segona categoria d'aquests guardons, juntament amb 52 municipis més d'arreu de Catalunya.

En total, hi ha 13 municipis que van rebre quatre Flors d'Honor, el màxim reconeixement atorgat fins ara en aquests premis, ja que el jurat podria arribar a puntuar amb fins a cinc Flors d'Honor. També hi ha 57 localitats que van rebre dues Flors d'Honor i 10 més reconegudes amb una Flor d'Honor.

Torelló es va adherir al projecte de Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya la tardor de l'any 2017. El moviment Viles Florides promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació