Torelló reforma i amplia l'aparcament de la zona esportiva

S'habilitaran fins a 80 places d'aparcament de cotxe i un nou punt de recàrrega simultània per a dos vehicles elèctrics.

Publicat 14/07/2021, Torelló - Obres
torello-reforma-i-amplia-l-aparcament-de-la-zona-esportiva

L’Ajuntament de Torelló va iniciar dilluns les obres de reforma i ampliació de l'aparcament de la zona esportiva. El projecte preveu reformar tot l'espai que hi ha entre el pavelló, la sala polivalent i els vestidors del camp de futbol, per ampliar la capacitat de l'aparcament i millorar el seu funcionament i organització, així com per augmentar la seguretat en l'accés de vehicles i vianants a la zona esportiva. El regidor d’Esports, David Sánchez, explica que “era una demanda de les entitats esportives” i que aquesta actuació permetrà “endreçar la zona”. En total, s'habilitaran fins a 80 places d'aparcament de cotxe, quatre reservades per a persones amb dificultats de mobilitat. També hi haurà un nou punt de recàrrega simultània per a dos vehicles elèctrics i 20 places per a motocicletes. Les obres preveuen la pavimentació de tot l'espai, inclòs el passadís d'accés als vestidors del camp de futbol. A més d'urbanitzar tot l'entorn, es plantaran arbres en la part més propera al pavelló i parterres de vegetació a la zona que hi ha tocar del camp de futbol. Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos però durant les primeres setmanes només s'actuarà en la zona de sorra de davant del camp de futbol. La previsió, segons Sánchez, és que “estiguin acabades pel setembre amb la represa de les competicions esportives de la nova temporada”. La reforma i ampliació de l'aparcament de la zona esportiva té un cost de 113.498 euros.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació