Torelló homenatja Fina Baena pels seus dotze anys com a jutgessa de pau

Durant l'acte va remarcar el seu “amor a Torelló” i als seus habitants.

Publicat 02/04/2019, Torelló - Societat
torello-homenatja-fina-baena-pels-seus-dotze-anys-com-a-jutgessa-de-pau

Al centre l'homenatjada amb els assistents a l'acte. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L’Ajuntament de Torelló va homenatjar aquest dilluns al matí Fina Baena pels seus dotze anys com a jutgessa del pau del municipi. L'alcalde, Santi Vivet, va iniciar l'acte amb un breu parlament on va voler agrair, en nom del consistori, la feina “ben feta” realitzada durant tots aquests anys a favor de la convivència a Torelló. En nom de l’Ajuntament, li va fer entrega d'un obsequi com a record d'aquests anys en què ha estat la jutgessa de pau de la població.

Per la seva banda, Fina Baena va voler agrair l'acte de reconeixement i també va donar les gràcies a la gent de Torelló per aquests dotze anys de jutgessa de pau, remarcant el seu “amor a Torelló” i als seus habitants.

L'acte, que es va realitzar a la sala noble de Can Parrella, va finalitzar amb una foto de grup de tots els assistents. Hi van acudir regidors de tots els grups del consistori. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació