Torelló disposarà del projecte de l'Avinguda Pirineus a finals de maig

Després s'obrirà un període de participació ciutadana entre els veïns de la zona. 

Publicat 28/04/2021, Torelló - Obres

L’Ajuntament de Torelló “rebrà a finals de maig” l’estudi per a la redacció del projecte i posterior urbanització de l’avinguda dels Pirineus al barri de l’Estació, segons va explicar el regidor d’Urbanisme, Adrià Jaumira, en el ple de dilluns. El treball es va encarregar “principi de març” a Agustí Vila Arquitectes Associats que haurà de fer “l’estudi d’alternatives per resoldre la zona del magatzem de Can Vives a nivell urbanístic”. Després de rebre el projecte “s’obrirà un període de participació ciutadana entre els veïns de la zona per decidir què es fa en aquest carrer que connecta el carrer Besora amb el pàrquing de darrera l’estació”.

El grup del PSC va presentar en el ple de març una moció per a la reurbanització de l’Avinguda Pirineus. La moció considera que, tot i el creixement urbanístic del barri de l’Estació des de fa dècades, una de les zones on menys s’ha actuat ha estat l’avinguda Pirineus; la meitat de la qual està asfaltada i disposa dels serveis bàsics, però l’altra banda no està urbanitzada. Aquesta problemàtica s’ha vist agreujada amb l’augment de trànsit arran de la posada en funcionament del nou aparcament de darrera l’Estació. La moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació