Torelló atorga dissabte la Beca Segimon Serrallonga

Durant la sessió de lliurament es pronunciarà la conferència ‘Segimon Serrallonga, en clau de futur’.

Publicat 21/06/2019, Torelló - Cultura

Aquest dissabte es donarà a conèixer el veredicte de la dotzena beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres, en un acte que es farà a 2/4 de 12 del migdia a la sala noble de Can Parrella. Durant la sessió de lliurament, es pronunciarà la conferència ‘Segimon Serrallonga, en clau de futur’, a càrrec d’Anna Segura Montagut, Doctora en Psicologia clínica i de la salut per la Universitat de Barcelona, guanyadora de la beca l’any 2016. L’acte de dissabte estarà presidit pel rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Josep-Eladi Baños i comptarà amb la presència de l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, i el regidor de Cultura, Xevi Lozano. Durant la sessió, també hi haurà la intervenció de la filòloga i professora de la UB, Rosa Sayós. Ella serà l’encarregada, en nom de la Comissió de Selecció, de fer una exposició resumida de les candidatures i de llegir el veredicte.

La beca Segimon Serrallonga, creada l’any 2006, es dedica a projectes d’ampliació d’estudis superiors a l’estranger en les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació. La seva dotació és de 8.000 € i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal•lació, allotjament i manutenció. En l’organització d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament compta amb la col•laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat Central de Catalunya en tasques d’assessorament i difusió.

El certamen el convoca l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat Central de Catalunya. Enguany s'han presentat 11 treballs.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació