Toni Ramos puja al podi amb la selecció catalana en el campionat d'Espanya per autonomies

 El nedador del NC Torelló va aconseguir el primer lloc en els 4x200 metres lliures.  

Publicat 16/02/2021, Torelló - Esports
toni-ramos-puja-al-podi-amb-la-seleccio-catalana-en-el-campionat-d-espanya-per-autonomies

Toni Ramos. (Foto: NC Torelló).

Toni Ramos, del NC Torelló, va aconseguir el primer lloc en els 4x200 metres lliures en el campionat d’Espanya per autonomies i GP internacional Sant Andreu que es va disputar el cap de setmana passat a Oviedo i convocat per la selecció catalana. També va col·locar-se segon en els 4x100 metres lliures i al 9è lloc individual en els 200 lliures. De fet, la selecció catalana va pujar al punt més alt del podi en les categories júnior i infantil femení i masculí.

Per altra banda, Martí Comas va obtenir una 12a posició general en els 50 esquena i aconseguint un nou rècord del club absolut en el gran premi internacional a la piscina del Sant Andreu a Barcelona.  Destaca també Paula Pavillard amb una 9a posició en els 200 esquena, el 10è lloc en 400 estils, 16a en 200 braça i 19a en 100 braça. Pel que fa Ainhoa Benavente va ser 14a en els 200 papallona i Silvia Adam 23a en els 200 esquena.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació