'The Square', la pel·lícula que proposa l'AlterCinema per aquest mes

El film, de l'any 2017, va ser nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i va rebre la Palma d'Or a Cannes i 6 premis del Cine Europeu. 

Publicat 05/06/2019, Torelló - Societat
the-square-la-pel-licula-que-proposa-l-altercinema-per-aquest-mes

Cartell de la pel·lícula.

AlTer Cinema projecta aquest dijous, a les 9 del vespre a la sala de cinema el Casal, la pel·lícula sueca ‘The Square’. És una comèdia negra sueca amb guió i direcció de Ruben Östlund, que es podrà veure en versió original subtitulada. La pel·lícula, de l'any 2017, va ser nominada a l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa i va rebre la Palma d'Or a Cannes i 6 premis del Cine Europeu, entre altres guardons. En Christian és el mànager d’un museu d’art contemporani que s’encarrega d’una exposició anomenada “The Square”, on hi ha una instal·lació que pretén fomentar els valors humans i altruistes. Per publicitar-la contracta una agència de relacions públiques. Aquesta proposa una publicitat que molesta al públic.

La propera cita d'AlTer cinema serà el dijous 20 de juny, amb la proposta del Cicle Gaudí de cinema català. En aquesta ocasió es projectarà la pel•lícula '7 raons per fugir', d'Esteve Soler.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació