Tall de trànsit pel reasfaltat d'un tram de la ronda Pollancredes

No s'allargarà més enllà de primera hora de la tarda de dimarts. 

Publicat 02/12/2019, Torelló - Obres

L’Ajuntament de Torelló ha anunciat per aquest dimarts un tall de trànsit a la ronda Pollancredes per permetre el reasfaltat del tram final d'aquesta via que arriba fins al carrer del Pont. Concretament, no es podrà circular per la ronda Pollancredes en el tram entre el carrer Sant Antoni i el carrer del Pont. El tall de trànsit, que no s'allargarà més enllà de primera hora de la tarda, estarà regulat per la policia local, que senyalitzarà als conductors els recorreguts alternatius habilitats.

Les obres de millora d'accessibilitat a la ronda Pollancredes es van iniciar a mitjans d'aquest mes de novembre. Consisteixen en nou actuacions, entre el carrer del Pont i el carrer del Ter, amb l'objectiu de millorar les rampes existents. També hi ha prevista l'habilitació de dos carrils de vehicles a l’arribada al carrer del Pont. Les obres tindran un cost total de 99.825 euros.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació