Segona sessió de treball del Consistori Infantil

Durant la trobada es van tractar temes d'esports i medi ambient. 

Publicat 12/02/2020, Torelló - Participació Ciutadana
segona-sessio-de-treball-del-consistori-infantil

La segona sessió de treball del Consistori Infantil es va fer a l'Hotel d'Entitats. (Foto: Ajuntament de Torelló).

El Consistori Infantil de Torelló va fer dimarts a la tarda la segona reunió de treball del curs a l’Hotel d’Entitats. Hi van assistir els disset regidors infantils de les cinc escoles del municipi, així com el regidor de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana, Xavier Lozano. Es van tractar temes d'esports i medi ambient. Seguint la línia de la primera sessió, els regidors van debatre sobre els punts d'instal·lació a Torelló d'un equipament d'entrenament de carrer, en anglès “street workout”. També es va introduir un nou tema de treball per tractar a les escoles, al voltant d'accions mediambientals que es puguin fer al municipi per reduir els plàstics i residus.

En la part final de la sessió, els regidors de les escoles Sagrats Cors, Vall del Ges, Rocaprevera, Doctor Fortià Solà i IE Marta Mata van plantejar noves propostes de millora pel municipi, a més de dubtes sobre el dia a dia de la feina a l'Ajuntament.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació