Santi Vivet diu que mai s'ha parlat del tancament definitiu del Parc de Bombers de Torelló però que ho aclarirà

El portaveu d’ERC-JpT, Jordi Casals, va mostrar la seva preocupació en el ple perquè no passi com “amb les urgències mèdiques nocturnes que vam acabar perdent”. 

Publicat 30/01/2019, Torelló - Societat
santi-vivet-diu-que-mai-s-ha-parlat-del-tancament-definitiu-del-parc-de-bombers-de-torello-pero-que-ho-aclarira

Un dels dies que el Parc de Bombers ha tancat.

ERC-JpT i la Cup Torelló Som Poble van demanar en l’apartat de precs i preguntes del ple pel parc de bombers ja que alguns dies està tancat i si són certs els rumors de tancament de forma definitiva de les instal·lacions. El portaveu d’ERC-JpT, Jordi Casals, va mostrar la seva preocupació perquè no passi com “amb les urgències mèdiques nocturnes que vam acabar perdent”. L’alcalde, Santi Vivet, va explicar que “abans de Nadal vaig parlar amb la Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis per mostrar la meva preocupació com alcalde i ciutadà” i li van comunicar que “es crearien 250 places en el termini d’un any, ja que el problema és la manca de personal”. Vivet va afegir que “en cap moment s’ha parlat de tancament definitiu del Parc”, però es va comprometre a aclarir aquesta qüestió. Els dies que el Parc de Bombers de Torelló està tancat, els bombers que hi treballen es traslladen en un parc més gran “com és el de Vic”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació