Sant Vicenç licita el bar-restaurant el Casal

Els interessats poden presentar les ofertes fins l’11 de febrer i el pressupost de licitació és de 79.860 euros amb IVA inclòs.

Publicat 16/01/2019, Sant Vicenç - Obres

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha obert el concurs per licitar el lloguer del bar-restaurant El Casal del mateix municipi per un termini de 10 anys amb pròrroga de  5 anys més. Els interessats poden presentar les ofertes fins l’11 de febrer. El pressupost de licitació és de 79.860 euros amb IVA inclòs. Es valorarà el projecte de gestió i explotació del bar en un edifici públic com el Pla de negoci previst i l’orientació del servei, l’oferta de restauració, els productes i tarifes, l’equip humà, les prestacions que s’oferiran als usuaris i la proposta de serveis complementaris. També es tindrà en compte el projecte de dinamització i els projectes dirigits específicament a persones majors de 65 anys, joves, infància, població en general, i en diades com la castanyades, festa major, Nadal i festival d’estiu. Finalment, es puntuarà les millores en l’equipament i el mobiliari de l’equipament.

L’obertura de pliques amb els criteris de ponderació subjectes a un judici de valor serà el 20 de febrer i el sobre amb les ofertes econòmiques el 22 del mateix mes.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació