Sant Vicenç courà 350 racions de calçots aquest diumenge

És la 31a calçotada que es fa al municipi. 

Publicat 07/03/2019, Sant Vicenç - Societat
sant-vicenc-coura-350-racions-de-calcots-aquest-diumenge

Cartell de l'activitat.

Sant Vicenç acollirà diumenge la 31a calçotada. Les persones que hi vulguin assistir podran recollir els calçots a partir de les 11 del matí al Mercat Setmanal.  El preu del tiquet és de 10 euros i inclou calçots de l’horta de Sant Vicenç cultivats al poble, salsa artesanal i botifarra. Com cada any es couran unes “350 racions de calçots”, segons la regidora de Cultura, Marta Camps. Els tiquets es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament i a la parada del mercat de l’Horta de Sant Vicenç. 

Per altra banda, el Banc de Sang i Teixits, els delegats dels Donants de Sang i l’Ajuntament organitzen una donació de sang que es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia al pavelló. A tots els donants se’ls donarà un tiquet per la calçotada. També a les 12 del migdia al mateix espai hi haurà l’actuació de la Coral Lloriana Jove i mitja hora més tard el passant de gegants. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació