Sant Pere tanca el procés participatiu en què es calcula que hi han votat unes 400 persones

La primera tinent d’alcalde, Griselda Castells, assenyala que estan “contents” amb la participació que hi ha hagut. 

Publicat 14/02/2019, Sant Pere - Societat

L’Ajuntament de Sant Pere ja ha tancat el procés participatiu perquè els ciutadans decideixin a què cal destinar una partida pressupostària de 36.000 euros, 6000 per activitats o serveis i els 30.000 restants per a inversió. La primera tinent d’alcalde, Griselda Castells, explica que encara no han fet el recompte de vots però que pensen que rondarà al voltant de les “400 votacions”. Per això, Castells assenyala que estan “contents” amb la participació que hi ha hagut. 

Dins l’apartat de les activitats o serveis s’ha pogut votar un concert amb un grup de renom per la festa major, augmentar les hores del servei de vigilància nocturna, organitzar un concurs de narrativa breu, crear la figura d’un dinamitzador infantil i augmentar les hores de la cuidadora de la gent gran. I en l’àmbit de les inversions, s'ha proposat crear rutes a peu en bicicleta, realitzar millores al pavelló, crear un espai d’aparcament al centre del poble, habilitar un espai dedicat als joves amb monitor i remodelar el pati de l’escola Josep Maria Xandri. 

En el ple del mes de març es donarà a conèixer la proposta guanyadora.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació