Sant Pere recull les propostes del procés participatiu

El grup de versions que ha rebut més suport és Band-Idos.

Publicat 04/02/2020, Sant Pere - Participació Ciutadana

La regidoria de Participació Ciutadana i Joventut de l’Ajuntament de Sant Pere i la Quinta 2020 ja disposen d’una proposta orientativa sobre les preferències que tenen els ciutadans respecte els grups de música que els agradaria que toquessin aquest any per la festa major. El mes passat es va iniciar el primer procés participatiu a través de la plataforma Decidim SPT, a través de la qual s’han obtingut els resultats.

Des del consistori santperenc expliquen que “el grup Oques Grasses ens han avançat que malgrat inicialment el dissabte 26 de setembre tenien disponibiltat, segurament no podran actuar al municipi perquè la setmana abans tocaran al Mercat de Música Viva”. En aquest sentit afegeixen que “si això es confirma, la proposta de la Quinta és intentar que sigui el grup Ítaca Band qui vingui a tocar”. Pel que fa al grup de versions que ha rebut més suport “ha estat Band-Idos”, integrat per músics de la Vall del Ges “que inicialment han confirmat la reserva”.

Des de l’Ajuntament de Sant Pere diuen “que des de la Plataforma Decidim SPT s’impulsarà una campanya específica per tal que tots els ciutadans s'hi registrin i participin en propers processos participatius”. I és que l’objectiu és “donar veu a tots els santperencs i santperenques en diferents temes que afectin al poble”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació