Sant Pere continua amb el projecte del canvi d'il·luminació per teconologia led

Un 60% del poble ja disposa d’il·luminació led, un sistema que permet un estalvi econòmic d’un 30% i també un estalvi energètic.

Publicat 11/01/2019, Sant Pere - Obres

L’Ajuntament de Sant Pere segueix amb el projecte de substitució dels llums de vapor de sodi per leds. Si l’any passat ja es va fer al centre del poble a través del Pla de Barris, ara s’ha anat ampliant a la resta de carrers que es troben “dins el perímetre del Pla”, segons assenyala la primera tinent d’alcalde, Griselda Castells. Alguns dels carrers on s’ha canviat la il·luminació l'Anselm Clavé o al Badrena, així com tota l’entrada del municipi i ara se substituirà la il·luminació de l’Avinguda Pau Casals. Castells explica que actualment “un 60% del poble ja disposa d’il·luminació led”, un sistema que “permet un estalvi econòmic d’un 30% i també un estalvi energètic que és cap a on hem d’anar”. L’objectiu que es marca el consistori és “tenir tot el poble amb tecnologia led en un termini curt de temps i arribar també al polígon, a la Riera i al Polvorí”. L’actuació es finança també gràcies a una subvenció que s’ha sol·licitat a través del Consell Comarcal “per cobrir la resta del poble”.

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació