S'obre al trànsit el camí de Can Pesseta

L’obra s’ha portat a terme a través de l’aportació econòmica que han fet els propietaris de les finques i naus del polígon industrial.

Publicat 19/02/2019, Torelló - Promoció Econòmica

El camí de Can Pesseta de Torelló es va obrir al trànsit divendres passat, després de les obres de millora i condicionament que s’hi han realitzat. El regidor de Promoció Econòmica, Manel Romans, explica que “era una obra llargament reclamada i esperada pels propietaris del polígon Mas Les Vinyes” i que “tot i que el vial estava enquitranat des de l’agost de l’any passat no s’ha pogut obrir fins ara”. El motiu “pels tempos de l’administració que no són els més adequats”. L’obra s’ha portat a terme a través de l’aportació econòmica que han fet els propietaris de les finques i naus del polígon industrial. Romans els dóna “les gràcies”, ja que si no“no hagués estat possible realitzar aquesta actuació”. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació