S'incorporen deu Plans d'Ocupació a l'Ajuntament de Torelló

Tindran una durada de sis mesos i estan pensats per a persones en situació d'atur. 

Publicat 19/02/2019, Torelló - Promoció Econòmica

Aquest dimarts s’incorporen a l’Ajuntament de Torelló un total de deu persones que han estat seleccionades per als Plans d’Ocupació en el marc del Treball als Barris 2018 per un període de sis mesos. En el departament de benestar social s’adscriu un auxiliar de la llar, un treballador social, un tècnic de diversitat i ciutadania i en el d’infraestructures, un coordinador de brigades, dos oficials de primera de paleta, un oficial de segona de paleta, dos oficials de primera de pintor i un oficial de primera de pintor. El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat al consistori torellonenc una subvenció de 249.131’89 euros. El regidor de Promoció Econòmica, Manel Romans, assenyala que “volem que les persones que estiguin en situació d’atur tingui una oportunitat d’inserir-se en el mercat de treball”.

El passat mes de gener  es va es va incorporar un orientador laboral en l'àmbit del mateix projecte. Les retribucions d'aquests plans estan finançades pel SOC, a excepció dels llocs de treballador social i auxiliar de la llar pels quals el Servei d’Ocupació de Catalunya només concedeix la subvenció pel 80% de la jornada i que l'Ajuntament ha decidit cofinançar amb el 20% restant. 

Per altra banda, l’Ajuntament de Torelló també compta amb una subvenció de 250.000 euros de la Diputació de Barcelona per finançar dos plans d’ocupació més, un dels quals per cobrir la plaça de tècnic de comunicació i auxiliar administratiu. Romans diu que en aquests moments “s’estan fent els processos selectius corresponents i que d’aquí a quinze dies ja es podran incorporar les persones que hagin guanyat el concurs”. En aquest cas la contractació serà per un període de 18 mesos. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació