Realitzen actuacions de millora al camp de futbol de Torelló

Es tracta d'actuacions  "de manteniment, preventives i correctives", segons la regidoria d'Esports.

Publicat 25/02/2019, Torelló - Obres

Des de començaments d’any, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torelló està portant a terme diverses actuacions de millora al camp de futbol. El tècnic d’Esports, Toni Colomo, explica que s’han canviat els focus de les torres “ja que n’hi havia molts de fosos”, així com “s’han renovat les xarxes de les porteries i les parapilotes”. També “s’ha habilitat una nova entrada a la sala de les calderes per tal que la maquinària pugui sortir amb més facilitat”. Colomo afegeix que estan valorant “opcions de millora per disposar de més aigua calenta a les dutxes perquè hi ha hagut un augment d’equips que utilitzen les instal·lacions esportives”. També s’ha instal·lat un projector a la sala de reunions del camp de futbol.


El tècnic d’Esports assenyala que aquestes actuacions “són de manteniment, correctives i preventives per tal de tenir les instal·lacions al dia”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació