Punt i final a la festa major de Sant Vicenç

Els actes del diumenge van ser una audició de sardanes amb la Cobla Canigó i la Coral Lloriana i l'espectacle Improshow. 

Publicat 21/01/2019, Sant Vicenç - Festes i Fires
punt-i-final-a-la-festa-major-de-sant-vicenc

Alguns dels actes que s'han celebrat. (Foto: Èric Sibina).

Sant Vicenç ha celebrat aquest cap de setmana la festa major d’hivern amb una bona participació de públic en tots els actes. La primera activitat va ser dissabte al matí amb la caminada popular on hi van assistir una cinquantena de persones. La regidora de Cultura, Marta Camps, assenyala que “es va anar cap a la Fontsanta per conèixer les fonts d’aquesta zona recuperada”, seguit d’un esmorzar de coca i xocolata. A la tarda, es va fer la plantada de gegants i el passant en què hi van participar 7 colles: La Colla Gegantera de Montesquiu, Sant Pere, Taradell, el carrer de la Riera de Vic, Ribes, Torelló i els amfitrions. Totes van participar d’un sopar que es va fer al pavelló i, a continuació, més de 300 persones van acudir als concerts de Band-i-dos i dj PD’s al mateix espai. Diumenge va ser el torn de l’audició de sardanes amb la Cobla Canigó cantades per la Coral Lloriana i al vespre un centenar de persones van assistir a l’espectacle improvisat d’humor Improshow, al pavelló, “on hi participa la gent del públic”, apunta Camps.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació