Protecció Civil de Torelló rep un nou reconeixement en el Dia de les Esquadres

El president de l'entitat, Ramon Martínez, va recollir la felicitació.

Publicat 11/04/2019, Torelló - Societat
proteccio-civil-de-torello-rep-un-nou-reconeixement-en-el-dia-de-les-esquadres

Els membres de Protecció Civil amb el cap de la policia loca. (Foto: Ajuntament de Torelló).

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torelló ha tornat a rebre un reconeixement públic per la seva bona feina durant tot l'any. Va ser aquest dimarts, durant la celebració a Solsona del Dia de les Esquadres de la Regió Policial Central. El president de l'entitat, Ramon Martínez, va recollir la felicitació en nom de tots els voluntaris de l'associació. A l'acte, també hi va assistir el cap de la policia local, Francesc Villena. En l'acte institucional va rebre una felicitació motivada per la col·laboració del personal de Protecció Civil de Torelló amb el Cos de Mossos d'Esquadra, en diferents dispositius en què participen i, especialment, en el de Carnaval.

Per altra banda, el passat 16 de març, durant l'acte institucional del 7è Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya, l'entitat ja va rebre un primer reconeixement “en representació de totes les AVPC que realitzen serveis de prevenció en diferents activitats als respectius municipis, i en concret pel preventiu del Carnaval de Torelló”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació