Orís rep el finançament íntegre per la portada d’aigües a La Mambla

Una part la finança la Diputació de Barcelona i l'altra l'ACA. 

Publicat 04/04/2019, Orís - Obres

L’Ajuntament d’Orís ha rebut el 100% del finançament per la portada d’aigües a La Mambla. L’alcalde, Arnau Basco, explica que “és l’únic que no està connectat a la xarxa municipal” i que és un projecte “que preveu estendre la canonada des del nucli de Bajalou i en una distància de 3 quilòmetres”. Per a la realització de l’actuació, que té un cost de 100.000 euros, es compta amb un ajut de 33.000 euros procedents de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i la resta el finança la Diputació de Barcelona. 

Per altra banda, el consistori d’Orís està treballant en la substitució de la canonada de distribució d’aigua en el tram que va del dipòsit de Sant Genís i que dóna servei a Bajalou i Saderra amb una extensió de 2’8 quilòmetres. Basco assenyala que “és una obra complicada per l’orografia del terreny i el desnivell que hi ha”. La voluntat “és afectar el mínim possible al servei d’aigua” tot i que ja s’ha informat als veïns que hi poden haver “talls puntuals”. S’ha actuat en aquest tram perquè “hi havia moltes fuites i molta pressió de l’aigua” amb l’objectiu de “fer més eficient la xarxa”. L’actuació té un cost de 120.000 euros, el 50% del qual ha estat finançat per la Diputació de Barcelona. L’any passat es va fer el desdoblament de la canonada des de la plaça de Sant Genís fins al dipòsit d’1’5 km. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació