Orís millora els camins inclosos al Pla de Prevenció d'Incendis Forestals

Les actuacions han tingut un cost superior als 10.000 euros i s'han finançat a través de la Diputació. 

Publicat 23/03/2021, Orís - Obres
oris-millora-els-camins-inclosos-al-pla-de-prevencio-d-incendis-forestals

L’Ajuntament d’Orís ha executat un conjunt de tasques d’arranjament i millora de diversos camins en el marc del Pla de Vigilància d’Incendis Forestals del municipi. Es tracta de tres camins que donen accés “a importants zones forestals i que estan inclosos en aquest document”, explica l’alcalde, Arnau Basco. Cada any s’intenta millorar-los perquè puguin transitar-hi correctament vehicles d’extinció d’incendis forestals. Les actuacions que s’han realitzat han tingut un cost de 10.738 euros que s’han pogut finançar a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Per altra banda, a finals de l’any passat ja es van realitzar diverses actuacions com el repàs del ferm i manteniment del camí de Saderra a l’Illa de 3,3 quilòmetres; la neteja de vores i repàs del ferm del camí de la Creu al Molí de les Feixes i neteja de vores de 3,1 quilòmetres i el manteniment del ferm del camí de la Portella d’ 1,6 quilòmetres. També s’hi han aportat, estès i compactat 56 tones de grava.  Els treballs pretenen anivellar els traçats per facilitar el pas de vehicles d’extinció d’incendis, així com millorar les trencades per aconseguir una correcta evacuació de les aigües pluvials.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació