Orís inverteix 10.976 euros en els camins municipals

Estan inclosos dins el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals. 

Publicat 04/02/2022, Orís - Obres
oris-inverteix-10-976-euros-en-els-camins-municipals

L’Ajuntament d’Orís ha invertit 10.976 euros a millorar alguns camins municipals inclosos dins el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals. Des de l’Ajuntament expliquen que “un any més s’han executat un conjunt de tasques d’arranjament i millora de diversos camins que donen accés a importants zones forestals i que estan inclosos en aquest document”. El cost de les actuacions ha ascendit a 10.976,21 euros, que s’han pogut finançar gràcies a una subvenció de la  Diputació de Barcelona.

A finals de l’any passat es va realitzar el manteniment de la plataforma i de la vegetació, inclosa la poda, al camí que va des de Bajalou fins a la Casanova del Puntarró, passant per Angelats amb una superfície de 4,3 km. També es va fer el manteniment de la plataforma i de la vegetació del camí de la Lladrera al Bachs, entre la BV-4611 i el Martí i fins als Bachs amb una superfície de 4,17 quilòmetres. Els treballs “pretenen anivellar els traçats per facilitar el pas de vehicles d’extinció d’incendis, així com millorar les trencades per aconseguir una correcta evacuació de les aigües pluvials”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació