Obres de millora al carrer Progrés i a l'Avinguda Pirineus

Al carrer Progrés s'hi instal·laran passos elevats i a l'Avinguda Pirineus s'hi habilitarà un aparcament.

Publicat 22/03/2019, Torelló - Obres

L’Ajuntament de Torelló ha iniciat aquesta setmana dues obres de millora que poden afectar la mobilitat del trànsit i dels veïns de la zona. Al carrer Progrés s'ha iniciat la instal·lació de passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles i a l'Avinguda Pirineus, just al davant de l'estació de tren, han començat les obres per adequar l'espai com a aparcament de vehicles.

En el cas del carrer Progrés, la instal·lació de passos elevats té l'objectiu de limitar la velocitat dels vehicles que hi passen. L'actuació es realitza per fases i no es preveu cap tall de trànsit, però hi poden haver afectacions puntuals en la mobilitat de vehicles. En determinats moments de l'obra, els veïns del carrer no podran accedir als seus garatges. 

Pel que fa a l'Avinguda Pirineus, les obres afecten un antic solar propietat d'ADIF i situat just davant de l'estació de tren. Mitjançant un conveni amb l'Ajuntament, ara aquest espai s'habilitarà com a aparcament amb capacitat per a 68 cotxes. També hi haurà 6 places per a motos. La situació de l'aparcament permetrà als usuaris accedir a l'estació amb rapidesa, mitjançant el pas soterrat que hi ha a tocar. Les obres de pavimentació i adequació d'aquest espai està previst que finalitzin en tres setmanes. En aquest cas, no es preveu que provoquin cap afectació al trànsit de vehicles per la zona.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació