Obren les preinscripcions del projecte formatiu RE-CREA

S'adreça a persones que vulguin aprendre un ofici artístic i creatiu. 

Publicat 30/09/2019, Torelló - Societat
obren-les-preinscripcions-del-projecte-formatiu-re-crea

Cartell de l'activitat.

El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb la col•laboració de l'Ajuntament de Torelló, posa en marxa el projecte formatiu RE-CREA, adreçat a persones que vulguin aprendre un ofici artístic i creatiu. L'objectiu d'aquesta proposta formativa és dissenyar, construir i exhibir una instal•lació d'arts al carrer. Les preinscripcions estan obertes fins el 18 d'octubre i l'inici de la formació està previst pel 30 d'octubre. 

El projecte RE-CREA oferirà als alumnes formació professionalitzadora (teòrica i pràctica) de 84 hores, incloses tutories de seguiment personalitzades i tallers per a la millora de l'ocupabilitat. En total, seran set setmanes de classes, de 15.30 a 18.30 h de dilluns a dijous, fins el 19 de desembre. L'objectiu final és l'elecció, construcció i presentació en públic de la instal•lació d'arts al carrer. 

Els requisits per participar en el programa RE-CREA són tenir ganes d'aprendre un ofici artístic i creatiu, iniciativa i capacitat per treballar en equip. Les persones interessades poden fer la seva preinscripció abans del 18 d'octubre.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació