Últims dies per inscriure's a la segona edició del casal d’estiu UnitsxEducar

Es poden fer fins el proper 13 de juny i hi ha l'opció d'apuntar-se tot el dia, només matí o tarda o les setmanes que es vulguin. 

Publicat 10/06/2021, Torelló - Societat
obertes-les-inscripcions-per-la-segona-edicio-del-casal-d-estiu-unitsxeducar

Fins aquest diumenge estan obertes les inscripcions pel Casal d’Estiu de UnitsxEducar que organitza la Federació d’Ampa’s, l’Ajuntament de Torelló i diverses entitats. Després de la bona experiència de l’any passat s’ha decidit reeditar la formula i organitzar el casal adreçat als infants i adolescents del municipi de 3 a 14 anys i que es farà del 28 de juny al 30 de juliol . Funcionarà de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 3 a les 6 de la tarda, tot i que hi ha l'opció d'apuntar-se tot el dia, només matí o tarda o les setmanes que es vulguin. En funció de la demanda que hi hagi a les inscripcions, també es podrà contractar l'opció d'acollida matinal i de menjador. A més, s'han previst bonificacions econòmiques del 25 o 50% del cost de les inscripcions depenent dels ingressos de cada unitat familiar i un 10% de descompte addicional si algun membre de la família està en situació d'ERTO. També s'aplicarà un 5% de descompte per cada germà inscrit al casal. El regidor d’Infància i Joventut, Xevi Lozano, explica que segueix “ la mateixa filosofia i objectius de l’any passat”.Per una banda, s’ofereix una proposta “multidisciplinar” en què els nens i nenes “puguin provar diferents tipologies d’activitats” i, per altra banda, que “ningú es quedi fora per motius econòmics i que tothom pugui gaudir d’una activitat de lleure durant l’estiu. L'organització del casal d'estiu UnitsxEducar està acabant de definir totes les activitats que es duran a terme i es reserva el dret a modificar horaris, serveis o espais depenent del protocol anti-COVID que marqui el PROCICAT en el moment d'iniciar-se el casal. Des de l'organització també s'han previst totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per garantir el bon funcionament del casal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació