Mor l'exalcalde de Torelló Andreu Rifà

Rifà va ser alcalde després de Vicenç Pujol i Josep Solà, l’any 1987 per CiU, sent el tercer alcalde de la democràcia a Torelló.

Publicat 01/02/2019, Torelló - Política

Andreu Rifà, exalcalde de Torelló, va morir aquest dijous a l’edat de 76 anys després de patir una llarga malaltia. Rifà va ser alcalde després de Vicenç Pujol i Josep Solà, l’any 1987 per CiU, sent el tercer alcalde de la democràcia a Torelló. Va governar fins al 1991 i va tornar a ser escollit alcalde aquell mateix any, però en aquesta ocasió no va acabar la legislatura, ja que va dimitir. El 1992 el va substituir Lluís Bassas. Després d’abandonar la política va treballar a l’Associació Catalana de Municipis fins a la seva jubilació. Anys més tard, al 2004 va tornar a ser regidor a l’Ajuntament, així com va ser  president de l’Associació de Propietaris Forestals Serra de Bellmunt. L’enterrament serà dissabte a les 10 del matí al tanatori. 

 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació