Moltes activitats durant la Fira de Primavera de Sant Pere

El nombre de públic va ser lleugerament inferior als altres anys. 

Publicat 15/04/2019, Sant Pere - Festes i Fires
moltes-activitats-durant-la-fira-de-primavera-de-sant-pere

El taller de kokedama. (Foto: Ajuntament de Sant Pere).

El bon temps va acompanyar la Fira de Primavera de Sant Pere, en un cap de setmana amb moltes activitats a Osona. Això va fer que el nombre de públic fos lleugerament “inferior” als altres anys, segons explica la regidora de Comerç, Dolors Rustarazo. Els actes van començar dissabte al matí amb els vols en parament des de Bellmunt i l’Open Party. A la tarda es va realitzar el taller de kokedama, una tècnica japonesa d’ornamentació floral que va comptar amb la participació de “nou persones”. El curs “va agradar” i per això s’ha decidit programar-ne “una nova sessió” amb data encara per determinar. Al vespre es va fer una desfilada de moda a l’envelat del Polvorí. 

Ja el diumenge una cinquantena de parades d’artesania i alimentació es van concentrar a la plaça Monmany. També es va fer la 8a edició del mercat d’intercanvi i de segona mà, així com les entitats del municipi van instal•lar les seves respectives parades. Alhora es van organitzar dos tallers adreçats a nens i nenes a partir dels 8 anys. El primer de lettering, una tècnica per decorar les lletres i l’altre portava per nom ‘Fes la teva llibreta’ per crear llibretes personalitzades. Un any més, es va fer la 7a edició del concurs de baldufes amb organització del Museu de la Torneria i com a novetat, “hi va haver la tirada de veteranes”, dones de 80 i 90 anys. Pel que fa el tastet d’arròs elaborat per l’alcalde, Jordi Fàbrega, i la mateixa regidoria “va exhaurir les seves existències i en va faltar”. De flors solidàries se’n van repartir 400 i “només en van sobrar una vintena”. L’homenatge a la persona emblemàtica va recaure a l’Antonieta de Can Mouxí, ja que de jove “va fundar i va portar la ràdio a Sant Pere”, diu Rustarazo. Durant el cap de setmana també es va poder visitar l’exposició de treballs de les jubilades. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació