Moha i Lapònia, la doble proposta teatral per aquest cap de setmana al Cirvianum

Moha es podrà veure aquest divendres i Lapònia dissabte, ambdós a les 9 del vespre. 

Publicat 15/03/2019, Torelló - Cultura
moha-i-laponia-la-doble-proposta-teatral-per-aquest-cap-de-setmana-al-cirvianum

Els actors de Lapònia.

Sota la direcció d’Antoni Font, aquest divendres a les 9 del vespre es presenta ‘Moha’ al Teatre Cirvianum de Torelló amb el gest com a únic llenguatge i l’humor com a bandera. La Companyia Còmica l’Ou Cost s’atreveix a parlar, sense parlar, d’un tema tabú, sensible i actual com és la immigració. L’actor que interpreta Moha és Moha Amazian que estarà acompanyat a dalt l’escenari per Abel Reyes, Berta Pagès i Lluís Bové. Font va explicar aquest dijous al programa ‘Magatzem Magazín’ de Ràdio Ona que han creat una història que comença “amb l’arribada d’un nen a la platja i segueix en com evoluciona aquest personatge fins que es converteix en un home”. El director de l’obra considera que “que des de l’humor es poden parlar de temes seriosos”. 

Per altra banda, dissabte a les 9 del vespre serà el torn de ‘Lapònia’ amb Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans. A partir d’un viatge familiar a Finlàndia entre dues parelles, en Nil descobreix que el Pare Noel no existeix. El seu disgust és gran, però encara ho és més el dels seus pares. Les dues parelles contraposen dues maneres d’educar els fills totalment oposades, debaten sobre la veritat i la mentida, les tradicions, els valors familiars i, inevitablement, surten a la llum secrets del passat que ningú no volia desenterrar. L’obra està escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació