Marçal Ortuño emet un missatge en què parla del Carnaval i de les eleccions del 14F

Demana responsabilitat i convida a tothom a votar en els comicis al Parlament. 

Publicat 10/02/2021, Torelló - Política
marcal-ortuno-emet-un-missatge-en-que-parla-del-carnaval-i-de-les-eleccions-del-14f

Coincidint amb les dates del Carnaval i les eleccions al Parlament de Catalunya del 14F, l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño, ha enviat un missatge a la ciutadania a través del canal de youtube de l’Ajuntament. Ortuño comença dient que “aquesta és una setmana estranya, és la setmana que hauríem d’estar pendents dels últims retocs de les disfresses i de les carrosses del Carnaval” i que, en canvi, “aquest any ens toca només estar pendents dels actes que les entitats del Carnaval han organitzat sota el nom de ‘Carnaval de Portes Endins’”. El batlle remarca que “ens toca ser responsables i malgrat que la nit de dijous, divendres i dissabte especialment trobarem a faltar aquesta festa que tant ens identifica, cal actuar amb responsabilitat i fer-ho pensant que les properes edicions del Carnaval han de ser les millors de la història”.

Per altra banda, l’alcalde de Torelló convida a la ciutadania a participar en les eleccions al Parlament de Catalunya de diumenge, sense cap temor perquè “s’han adoptat totes les mesures sanitàries de protecció tant pels votants com pels membres de les meses electorals”. Marçal Ortuño diu que el consistori torellonenc ha adoptat una sèrie de modificacions i els col·legis electorals s’ubicaran en espais més grans que permetin “el distanciament social”. Protecció Civil i la Policia Local “gestionaran les cues i els accessos a les sales dels col·legis electorals”.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació