Les obres del Casal Cultural i Recreatiu començaran aquesta setmana

S'allargaran mig any i la previsió és que a l'estiu estiguin enllestides.  

Publicat 14/01/2020, Sant Pere - Obres

Les obres del Casal Cultural i Recreatiu començaran “al llarg d’aquesta setmana”, segons ha explicat l’alcalde de Sant Pere, Jordi Fàbrega, a Ràdio Ona. Tindran una durada d’entre “uns 5 o 6 mesos” i la previsió és que “entre el juliol i agost” estiguin enllestides. L’actuació consistirà en adequar la primera i la segona planta de l’edifici “per tal que pugui funcionar com un espai públic” i se centra en reforçar bigues, canviar terres, tancaments, la il·luminació i la redistribució dels espais. 

A l’espai exterior també es posaran noves les baranes dels balcons i es pintarà la façana. Fàbrega assenyala que el Casal Cultural i Recreatiu serà “l’hotel d’entitats” del municipi. La idea és que a la planta baixa sigui “un espai per als joves” mentre que la resta de l’edifici està pensat “per les entitats del poble” com pot ser l’Agrupament Escolta Mestral, l’Aula de Música, el Centre Excursionista Serragrenyada, els Diatònics de la Vall del Ges o l’Agrupació Fotogràfica. 

Les obres tenen un cost de 270.000 euros. 200.000 els aporta la Diputació de Barcelona i la resta es finança amb el Pla de Barris i amb fons propis del mateix Ajuntament. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació