La Piscina de Torelló segueix tancada al públic

Tot i que el Procicat permet que els gimnasos obrin, l'equipament resta tancat perquè els aforaments permesos no fan viable la seva obertura.

Publicat 09/02/2021, Torelló - Esports

Tot i que el Procicat permet des d’aquesta setmana als gimnasos tornar a obrir, La Piscina de Torelló i el gimnàs segueixen tancats. El regidor d’Esports, David Sánchez, explica que “el tancament no és per si el Procicat permet tenir-la oberta o no, sinó perquè no es permeten els aforaments suficients per fer viable l’obertura de l’equipament esportiu”. Sánchez afegeix que “és una instal·lació molt gran” i que les persones usuàries “s’han reduït dràsticament” i fa “inviable “seguir mantenint la instal·lació a punt per a la pràctica esportiva”. Després de valorar les diferents opcions, s’ha arribat a la conclusió, entre Ajuntament i empresa concessionària,  que continuar prestant el servei en les actuals condicions és insostenible i que per això, esperen que la situació canviï. El regidor diu que “caldrà que les mesures siguin menys restrictives per a poder tornar obrir”. Alhora diu que “no preveiem que estigui molt més temps la piscina tancada però hem d’esperar que les condicions millorin”. La piscina de Torelló va tancar el passat 1 de febrer,  a causa de la situació provocada per la pandèmia i fins a nou avís.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació