La Nit de Poesia de Sant Vicenç reuneix una vuitantena de persones

El tema d’enguany era ‘El Somni’  i es va comptar amb la lectura de trenta-set poemes que van ser recitats per vint rapsodes.

Publicat 27/06/2019, Sant Vicenç - Cultura
la-nit-de-poesia-de-sant-vicenc-reuneix-una-vuitantena-de-persones

Ramon Minovas recitant una poesia. (Foto: Ramon Minovas).

Una vuitantena de persones van assistir a la novena edició de la Nit de Poesia a la Font del Bassalet de Sant Vicenç. El tema d’enguany era ‘El Somni’ i es va comptar amb la lectura de trenta-set poemes que van ser recitats per vint rapsodes de la Vall del Ges, però també de la resta de la comarca d’Osona. Es van poder escoltar textos que anaven des d’Albert Pla a William Shakespeare, passant per Karolina Pàvlova, Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu, Maria Mercè Marsal, Rosa Leveroni, Joan Salvat-Papasseit o Miquel Martí i Pol, entre d’altres autors. El recital va anar a càrrec d’Assumpta Arimany, Maria Carme Castells, Rosa Codina, Montse Farrés, Quim Freixa, Bernadet Fontseré, Salvador Giralt, Montse Guillamon, Roser Iborra, Josep Malo o Ramon Minoves. El públic assistent va poder seguir els poemes gràcies a l’edició d’un llibret amb els textos de la sessió.  La cloenda va tenir lloc amb el tradicional brindis amb cava i coca entre tots els assistents. Prèviament a la trobada, la majoria de rapsodes que van participar-hi van compartir un sopar de pic-nic a l’entorn de la mateixa Font del Bassalet. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació