La deixalleria mòbil estarà col·locada aquest dijous a la plaça dels Països Catalans

Hi estarà instal·lada fins a les 5 de la tarda i s'hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials.

Publicat 22/07/2021, Torelló - Societat
la-deixalleria-mobil-estara-col-locada-aquest-dijous-a-la-placa-dels-paisos-catalans

La deixalleria mòbil estarà instal·lada aquest dijous a la plaça dels Països Catalans en horari de les 11 del matí fins a les 5 de la tarda.  Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa. El nou servei de deixalleria mòbil es prestarà alternativament, cada dijous, als diversos veïnats del municipi. Així, el vehicle de recollida s’instal·larà al Mercat Municipal cada primer dijous de mes; mentre que el segon dijous de mes serà al camp de futbol del barri de Montserrat; el tercer dijous a la plaça Joanot Martorell; i el quart dijous a la plaça dels Països Catalans. A la deixalleria mòbil s’hi poden portar petites quantitats de residus perillosos o especials. Per la seva capacitat no admet residus de gran volum o en molta quantitat. Entre els residus que es poden portar a la deixalleria mòbil hi ha aerosols, aparells electrònics, bombetes i fluorescents, CD’s i DVD’s, dissolvents, ferralla, fusta neta, material elèctric, oli alimentari, oli de motor, piles i bateries, pintures i estris de pintar, roba i sabates, radiografies, tòners i tintes o vidre pla.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació