La campanya 'Comerç Viu' omple les places de Torelló

La jornada, que es va realitzar divendres a la tarda i dissabte al matí, tenia per objectiu la dinamització del comerç del poble. 

Publicat 13/07/2021, Torelló - Comerç

La regidoria de comerç de l’Ajuntament de Torelló valora positivament la campanya ‘Comerç Viu’ que es va celebrar divendres a la tarda i dissabte passat al matí, una alternativa a la tradicional Nit de Botigues, que aquest any no es va poder portar a terme a causa de la pandèmia. La regidora de Comerç, Mercè Faja, assenyala que hi va haver “força públic” en totes les places del municipi que van acollir activitats, espectacles, jocs i música per dinamitzar el comerç. La intenció de l’Ajuntament és seguir organitzant accions que donin visibilitat “al comerç de proximitat i de qualitat del poble perquè sigui viu i dinàmic”. La campanya es va organitzar amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l'Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i la Diputació de Barcelona. Es van programar diverses activitats a cinc places del municipi que són plaça Nova, plaça Vella, plaça de la Vila, placeta d'en Pujol i plaça de la Sardana. També hi va haver música amb xarangues. Les activitats que es van realitzar entre els dos dies van ser jocs tradicionals gegants; circuit de cotxes caminadors; taller de xapes, pintacares, l'espai "jugapetits" i jocs de circ i l'espectacle infantil "El peix Koi".

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació