L'Oficina del Síndic de Greuges s'ha traslladat aquest dilluns a Torelló

S’emmarca en el conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de Torelló.

Publicat 07/10/2019, Torelló - Societat

L’oficina del Síndic de Greuges s'ha desplaçat aquest dilluns a Torelló per tal d’atendre les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general com la llum, l’aigua o el gas. Membres de l’equip del Síndic atendran les visites a les dependències de l’edifici de La Cooperativa. Les persones interessades a ser rebudes per l’equip del Síndic han hagut de concertar prèviament l’entrevista.

Aquesta visita de l’oficina del Síndic de Greuges s’emmarca en el conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de Torelló, en virtut del qual la Sindicatura ofereix una atenció més propera a la ciutadania de la localitat per a la defensa dels seus drets. En base al conveni, els ciutadans i ciutadanes podran, des de Torelló mateix, presentar al Síndic les seves queixes sense haver-se de desplaçar a l’oficina de Barcelona: el Síndic traslladarà a Torelló, anualment, els assessors que consideri adients perquè s’entrevistin amb les persones o les entitats que ho sol•licitin prèviament. D’altra banda, el Síndic supervisarà l’actuació de l’Ajuntament de forma singularitzada i farà un informe anual sobre la situació de les queixes i consultes referents al municipi, que podrà presentar en el ple municipal.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació