L'Oficina de Català organitza els clubs de lectura

Els participants podran escollir entre dues opcions en funció del nivell de català que tinguin. 

Publicat 25/10/2019, Torelló - Cultura

L’Oficina de Català de Torelló posa en marxa els clubs de lectura amb la col•laboració de la Biblioteca Dos Rius. Hi ha dues opcions per triar: un llibre de lectura fàcil, per als usuaris que comencen a aprendre català, ‘Capitans valents, de Rudyard Kipling’ i un de nivell intermedi, per als que ja dominen la llengua ‘Mentre hi hagi llum, d’Eduard Sallent’. Un cop llegits, s'organitza una tertúlia sobre cada llibre. EL proper dilluns 18 de novembre es farà ‘Paraules d’alçada’, una xerrada amb l’autor Sallent, a les 7 de la tarda a la Dos Rius. Pel que fa el dimecres 20 del mateix mes a 2/4 de 4 de la tarda una tertúlia sobre el llibre. Finalment, el dimecres 27 de novembre a les 11 del matí es portarà a terme una tertúlia sobre ‘Capitans valents’. 

Els clubs de lectura són una activitat pensada per als alumnes dels cursos de català per a adults i els participants del Voluntariat per la Llengua de l’Oficina de Català de Torelló, però està oberta també als usuaris de la biblioteca que hi vulguin participar. Només cal apuntar-s’hi, a la Biblioteca o a l’Oficina de Català.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació