L'Ajuntament de Sant Pere presenta una imatge nova i moderna després de la seva remodelació

La primera tinent d’alcalde, Griselda Castells, explica que falten “acabar d’ultimar alguns detalls”.

Publicat 06/03/2019, Sant Pere - Obres
l-ajuntament-de-sant-pere-presenta-una-imatge-nova-i-moderna-despres-de-la-seva-remodelacio

Les oficines municipals remodelades. (Foto: Ajuntament de Sant Pere)

Pràcticament ja estan enllestides les obres de remodelació i millora de l’Ajuntament de Sant Pere. Les oficines municipals es van traslladar a l’edifici la setmana passada després que provisionalment se situessin a la Sala Connecta’t i a la Biblioteca l’Esqueller. La primera tinent d’alcalde, Griselda Castells, explica que falten “acabar d’ultimar alguns detalls”. A més, destaca que l’actuació ha consistit en la instal·lació d’un ascensor “per tal de complir amb la llei d’accés als equipaments públics per a tothom”, ja que persones amb mobilitat reduïda “abans no hi podien accedir”. De fet, Castells recorda que en algunes ocasions s’havia atès els ciutadans “a l’entrada”.

També “s’ha suprimit l’escala que duia a l’antiga biblioteca i l’escala s’ha ampliat, així com s’ha foradat el sostre per tal de poder arribar al segon pis” on hi ha la sala de plens. Aquesta “ocupa el 70% de l’antiga biblioteca, una sala que servirà també per a actes de petit format i amb una cabuda per a seixanta persones”. Les obres també han servit per pintar i canviar el terra i el mobiliari dels despatxos. La primera tinent d’alcalde assenyala que “mai s’havien fet obres a l’edifici i ara presenta una nova imatge que esperem que agradi als ciutadans”. 

També amb el retorn de les oficines provisionals a les definitives, es restaura el servei de biblioteca de matins (dimarts i dijous) que durant aquests mesos va quedar anul·lat degut a què l'espai s'utilitzava com a oficines.

L’obra s'ha pogut portar a terme gràcies al Pla de Barris i, per tant, el 75% del seu cost és finançat per la Generalitat de Catalunya. 

Per altra banda, el dissabte 16 de març es farà d’11 del matí a 1 del migdia  una jornada de portes obertes per tal que tots els ciutadans que ho desitgin puguin veure com ha quedat l'edifici després de les remodelacions.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació