L’Agència de l’Habitatge de Catalunya farà atenció presencial mensual a Torelló

Un gestor de l'ens es traslladarà a l'edifici de La Carrera a partir del 15 d'abril. 

Publicat 07/04/2021, Torelló - Habitatge

A partir d'aquest mes d'abril, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya farà atenció presencial a Torelló una vegada al mes. Un gestor de l'ens farà atenció presencial a la seu de l'Oficina d'Habitatge de Torelló, a l'edifici de La Carrera, cada tercer dijous de mes, d'11 del matí a 1 del migdia. El regidor d’Habitatge, Adrià Jaumira, va dir en el ple que “és molt important per a totes les persones que viuen en pisos de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya” i que gràcies a això “podran resoldre problemes que tinguin en el lloguer dels seus pisos”. El primer dia d'atenció a la ciutadania serà el dijous 15 d'abril. Per poder-se entrevistar personalment amb el gestor, caldrà demanar cita prèvia i prendre totes les mesures de seguretat corresponents. L'atenció presencial a Torelló d'un representant de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya s'havia acordat a principis de l'any 2020, però l'esclat de la pandèmia va impedir portar-ho a terme.

També fa uns dies, l'alcalde, Marçal Ortuño; el regidor d'Habitatge, Adrià Jaumira i la responsable de l’Oficina Local d’Habitatge, Marta Carcasona, es van reunir amb el director de l'Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt; el director de Promoció de l'organisme, Albert Toledo i el director de Qualitat de l'Edificació i Rehabilitació de l'Habitatge, Jordi Sanuy. Jaumira va explicar que en el decurs de la trobada es va acordar “un pla de xoc de manteniment perquè s’han anat acumulant diverses incidències perquè l’Agència de l’Habitatge tenia problemes amb el contracte de manteniment a Osona" i que "ara ja disposen d’una nova empresa" i  "es van comprometre a fer aquesta posada a punt”. Durant la reunió, que es va fer telemàticament, es van tractar altres temes relacionats amb l'habitatge a Torelló i també es va decidir que l’Agència de l’Habitatge de Catalunya oferirà atenció presencial a partir del mes d'abril.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació