L'ADET està a punt de publicar 3 llibres

Un explica les guerres carlines, l'altre narra les troballes de les restes de les Serrasses i l'útim és una biografia sobre Jaume Onofra.

Publicat 22/02/2021, Torelló - Cultura

L’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) publicarà properament 5 llibres, pensant en Sant Jordi. D’aquests tres són d’autors de la Vall del Ges. Un d’ells, ‘En terra de Carlins’, de Joan Torrents, de Sant Pere explica la història de les guerres carlines, sobretot centrant-se en la tercera, a la Vall del Ges. Una altra de les publicacions és el llibre ‘Les Serrasses 1952’, de Josep Fernàndez, que narra en forma de crònica els esdeveniments de les troballes de les restes ibèriques i romanes a les Serrasses. Per últim, el tercer llibre és la biografia de Jaume Onofra, matemàtic i astrònom de Torelló al segle XIX. L’autor de la biografia és Francesc Xavier Barca. D’altra banda, els altres dos llibres que es publicaran són dos reculls; un dels relats premiats i finalistes del Premi Vila de Torelló, i un altre de tots els relats. que es presenten al premi Pescallunes i Pescalletres.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació