L'ACAT celebra la Romeria Rociera

El pregó, a diferència dels altres anys, es farà al recinte de la Romeria, a la zona esportiva.

Publicat 30/05/2019, Torelló - Festes i Fires
l-acat-celebra-la-romeria-rociera

Imatge d'arxiu.

L’Associació Cultural Andalusa de Torelló (ACAT) celebrarà aquest cap de setmana una nova edició de la Romeria Rociera. La programació inclou “el mateix format i actes de cada any”, segons assenyala Carmelo Requena, de l’entitat. El pregó a càrrec de Francisco Granados donarà el tret de sortida dissabte a les 7 de la tarda i a diferència dels altres anys es farà al recinte de la Romeria, a la zona esportiva, ja que el local de l’ACAT es troba tancat des de finals de febrer a causa d’uns degoters. Allà també es portaran a terme els cants a la Blanca Paloma interpretats pel cor de l’ACAT amb acompanyament a la guitarra de David Caro. Tot seguit, a les 8 del vespre, hi hauran les actuacions dels grups: Associació Cultural Andalusa de Tona, la Casa Cultural Andalusia de la Garrotxa, l’Agrupació Andalusa del Ripollès, A.C.A. Penya Flamenca de Manlleu, l’Associació Cultural ‘Mi Tierra y el Sur’, els grups de ball Silvia, l’acadèmia Alegrias del Sur i l’ACAT. En total “una vuitantena de persones pujaran a dalt l’escenari” mentre que la presentació anirà a càrrec de Guillermo Durán. A continuació es farà el Rosario Rociero. 

Ja el diumenge el dia es llevarà a les 8 del matí amb l’esmorzar que es realitzarà a la zona esportiva. Després s’iniciarà el Camino Rociero amb la Blanca Paloma fins a la parròquia del barri de Montserrat. A les 10 es farà la missa i després es retornarà a l’ermita on la Virgen del Rocio visitarà les entitats assistents. Finalment, a les 5 de la tarda hi haurà l’actuació del grup de cant Aroma Flamenco. Ja per acabar s’acompanyarà la Blanca Paloma a la parròquia de Sant Feliu.  

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació