Jaume Coll pronunciarà la xerrada ‘Segimon Serrallonga, anys d'aprenentatge’ a Torelló

Ho farà diumenge durant l’acte en memòria del poeta.

Publicat 05/04/2019, Torelló - Cultura

Jaume Coll, guanyador de la Borsa d'estudis 2016 de l'Ajuntament de Torelló, llicenciat en Filosofia i membre del grup Obeses impartirà la conferència ‘Segimon Serrallonga, anys d'aprenentatge’, durant l’acte en memòria del poeta que es farà aquest diumenge a Torelló. Després de la conferència, la matinal seguirà amb la interpretació de diversos poemes musicats a càrrec de l'artista Arnau Tordera I. L’activitat la tancarà la intervenció de l'alcalde de Torelló, Santi Vivet. L’acte està organitzat per l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic-Universitat central de Catalunya i l’Ajuntament de Torelló. En aquesta ocasió, es farà a dos quarts de 12 del migdia  a la sala noble de Can Parrella. 

Per altra banda, l’Ajuntament de Torelló ha ampliat fins al 22 d'abril el termini de presentació de sol·licituds de la dotzena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2019-2020. Per a la seva tramitació cal dirigir-se al portal de Tràmits de l’Ajuntament de Torelló, a l'apartat Subvencions concedides per l’Ajuntament – Sol·licitud de subvencions per concurrència competitiva. La convocatòria s’adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any d’una titulació de les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació, que hagin cursat o cursin els estudis en alguna universitat o en algun centre d’educació superior dels Països Catalans. La dotació de la beca és de 8.000 € i va destinada a cobrir el desplaçament, la matrícula i les despeses d’instal·lació, allotjament i manutenció.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació