Ja es coneixen els guanyadors de la campanya comercial 'Compra i guanya'

Hi han participat 43 comerços i el lliurement de premis, a causa de la pandèmia, no es farà en el format habitual.

Publicat 09/11/2020, Torelló - Comerç

Ja s’han lliurat els premis de la campanya comercial ‘Compra i guanya’, en la seva desena edició, i en el marc del projecte ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’. Hi han participat un total de 43 comerços que han distribuït les seves butlletes entre els clients. El sorteig es va fer dimecres i en aquesta ocasió, , les mesures excepcionals no han permès fer l'entrega de premis en el format presencial habitual. Per això, els lliuraments es faran individualitzadament. La campanya està valorada en 1253 euros amb 5 lots de premis amb els regals aportats per cada establiment. Els premis de la categoria Torelló han estat segellats a Carnisseria Pins 12, Trendy, Font Natura i Si2 Informàtica, i les persones afortunades eren de Torelló, de Sant Quirze de Besora i de Manlleu. En la categoria Catalunya, les butlletes premiades estaven segellades a Plans Criballés, La Trepa, Llibreria Colors i Font Natura, i han anat a mans de persones de Torelló i Sant Pere.
Finalment, el premi del comerciant ha recaigut en la Llibreria Colors, amb un premi de caire turístic de l'Ajuntament de Cervera.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació