Fins el 3 de juny es pot participar al concurs de Viles Florides a Instagram

Els participants podran fer les millors i més florides fotografies relacionades amb les flors, el verd, els balcons florits i els parcs plens de gent. 

Publicat 01/04/2019, Torelló - Societat
fins-el-3-de-juny-es-pot-participar-al-concurs-de-viles-florides-a-instagram

Cartell del concurs.

Torelló anima als seus ciutadans a participar en la tercera edició del concurs de Viles Florides a Instagram fins el 3 de juny. L’objectiu del #concursflorit19 és omplir Instagram amb les millors i més florides fotografies relacionades amb les flors, el verd, els balcons florits i els parcs plens de gent. Per a poder entrar a formar part del concurs, sempre s’haurà d’utilitzar el hashtag del concurs #concursflorit19, així com mencionar el perfil de @vilesflorides a Instagram. Cada 10 dies, aproximadament, l’equip de Viles Florides farà una selecció de les 2 fotografies preferides que s’hagin compartit durant aquell període en cada categoria i es compartiran, esglaonadament, en el perfil d’Instagram de Viles Florides. Finalment, el 3 de juny, un cop finalitzi el concurs, hi haurà un total de 20 imatges seleccionades. Els patrocinadors faran la tria de les 10 fotografies finalistes de les quals 3 s’enduran el premi que atorga Viles Florides a les millors imatges recollides durant els dos mesos de concurs.

Des de l'estiu de l'any passat, Torelló és un dels 119 municipis catalans que formen part del projecte Viles Florides, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació