Finalitzen les obres de la coberta del pavelló de Sant Vicenç

L’actuació ha consistit en la instal·lació de la línia de vida i la neteja i reparació dels panells de la coberta per evitar les filtracions d’aigua. 

Publicat 05/06/2019, Sant Vicenç - Obres
finalitzen-les-obres-de-la-coberta-del-pavello-de-sant-vicenc

Els operaris treballant en la coberta. (Foto: Ajuntament de Sant Vicenç).

Les obres de la coberta del pavelló municipal de Sant Vicenç ja han acabat. L’actuació ha consistit “en la instal·lació de la línia de vida i la neteja i reparació dels panells de la coberta per evitar les filtracions d’aigua”, segons expliquen des de l’Ajuntament. El projecte té un cost de 15.000 euros. El funcionament de l’espai no ha quedat alterat per les obres. Fa uns dies també van finalitzar les obres de millora de la il·luminació del pavelló, en què es van substituir vint punts de llum de 400w per leds de 150w i s’ha passat de 8’4w a 3’6w de consum. Aquesta és una actuació que ha permès millorar l’eficiència energètica de l’edifici, la visibilitat de la pista i reduir la potència d’electricitat contractada en aquest espai. 

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació