Es modifiquen els horaris de les llars d'infants municipals

L'horari serà serà de 9 a 12 del matí i de 3 a 5 de la tarda, de dilluns a divendres.

Publicat 28/07/2021, Torelló - Ensenyament

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Torelló van aprovar la modificació del Reglament de les llars d’infants municipals La Cabanya i Blancaneus per modificar els horaris del servei. L’horari lectiu de les llars d’infants municipals serà de 9 a 12 i de 3 a 5 de la tarda, de dilluns a divendres, durant els mesos de setembre a juliol. I els serveis complementaris seran de 3/4 de 8 a 3/4 de 9 del matí, i el servei de menjador de 12 a 3 del migdia i de 5 a 6 de la tarda. La regidora d’Educació, Núria Montanyà, va explicar que “es redueix l’hora que va de les 5 a les 6 de la tarda, però s’ofereix l’opció d’activitat complementària fins les 6”. L’horari “s’adapta a les directrius del Departament d’Educació que marca fins a les 5 les hores lectives a l’escola bressol”. Va ser a l’inici del curs passat quan els equips directius de les llars d’infants “van posar sobre la taula la necessitat de reduir una hora per poder quadrar els horaris de les educadores d’acord amb la normativa Covid”. Des de la CUP Torelló-Som Poble, Maria Àngels Casals, va explicar que en l’estudi que es vol fer per conèixer perquè hi ha cursos de les llars d’infants que tenen pocs alumnes “es tingui en compte si és que les famílies volen gaudir del primer any del seu fill o filla o no li porten perquè és una etapa no gratuïta”. Segons Casals cal vetllar “perquè cap infant es quedi sense plaça”.

Per altra banda, també es va donar llum verda a la modificació del contracte de les dues llars d’infants, prorrogant-lo pel termini d’un any, des de l’1 de setembre de 2021 fins al 31 d’agost de 2022. Per al curs 2021-2022, en base als alumnes matriculats, s’obriran 6 aules a la Llar d’Infants La Cabanya amb una capacitat màxima de 82 infants.  I a la Blancaneus, per al curs vinent, s’obriran 5 aules, amb una capacitat màxima de 62 infants distribuïts amb les següents aules.

Aquesta web utilitza cookies de tercers per oferir una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les cookies. Acceptar | Més informació